Microcement

Microcement – et holdbart og råt look​

Få flotte vægge og gulve på badeværelset

Skal dine overflader kunne holde til lidt af hvert? Med microcement bliver overfladerne holdbare og stærke, og samtidig har det et råt look, der er meget populært.

Hos Nørhalne Murer kan vi vejlede dig om valg af farve og tykkelse, og vi kommer gerne og giver din væg en omgang microcement. Vi holder til i Nørresundby, men har også kunder i Aalborg, Aabybro og omegn.

Laget af microcement er ikke mere end 1-3 millimeter. I stedet for klinker eller fliser er der mange, der ønsker microcement på badeværelset eller i deres bad. Det har nemlig samme egenskaber og fordele som fliser. Du kan få det i mange farver, hvilket gør mulighederne talrige.

Hvad er microcement, og hvilke fordele har det?

Som sagt er microcement et tyndt lag cement, man kan påføre en væg, et gulv eller andre flader. Det har den fordel, at det er meget slidstærkt, og det er derfor modstandsdygtigt overfor slid.

Det bruges ofte i køkkener eller på badeværelser og andre vådrum. Det er nemt at gøre rent, og det tåler både vand og fugt. Det har også den fordel, at det ser flot ud. Det kan bruges på alle mulige måder, og det er nemt at have med at gøre – også ved renovering af huset. Du er derfor sikker på et smukt resultat, når vi laver arbejde med microcement for dig.

Kontakt os og få en pris på dit projekt

Kunne du tænke dig et gulv med microcement, eller har du nogen spørgsmål? Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål og står klar med råd, vejledning og et uforpligtende tilbud. Kontakt os på e-mail, telefon eller kontaktformular for at høre nærmere om microcement og priser.

Kontakt os i dag