Facaderenovering

Effektiv facaderenovering med netpuds

Netpuds får dit hus til at skinne som nyt

Facaderenovering kan forlænge husets levetid, og det kan gøre, at dit slidte hus næsten kommer til at se ud som nyt.

Ved Nørhalne Murer bruger vi blandt andet netpuds, som er en nyere pudsningsmetode. Her blander vi puds og mørtel og armerer det med fibernet. Det giver en langtidsholdbar løsning, og netpuds sikrer facaden mod revnedannelser og afskalning. Vi holder til i Nørresundby, men kører gerne ud til kunder i Aalborg, Aabybro og resten af omegnen. Pudsning af facade kan også ske ved vandskuring af huset. Det bedste valg kommer an på, hvilket materiale huset er lavet af. Kontakt os derfor gerne for en snak om, hvilken renovering af facaden der er bedst, og hvad der vil give det bedste resultat.

Facaderenovering i Nørresundby til gode priser

Det er vigtigt for os, at resultatet er i top, og at dine ønsker bliver mødt. Derfor tager vi dig gennem hele processen. Facaderenovering har stor betydning for husets udtryk, og derfor er det vigtigt, at resultatet er, ligesom du ønsker det.

Renovering af facade kan gøre stor forskel for husets arkitektoniske udtryk, samtidig med at det forlænger husets levetid. Det er derfor en god investering.

Kontakt os i dag og få en pris

Kunne du tænke dig at pifte dit hus’ facade op? Eller har du nogen spørgsmål? Om det er netpuds, vandskuring af hus eller en anden form for pudsning af facaden, du skal have udført, så kontakt os endelig for at tale om en pris – så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag