Epoxy

Få et hjem i ægte New Yorker-stil med epoxy

Vi rykker ud i Nørresundby, Aalborg og omegn

Overvejer du at male dine vægge eller gulve med epoxy? Hos Nørhalne Murer hjælper vi dig gerne med at få epoxy i dit hjem. Det er en besværlig proces, da beton og epoxy tørrer hurtigt, men det er en proces, vi har fuldstændig styr på og god erfaring med.

Vi holder til i Nørresundby, men vi kommer gerne ud til kunder i Aabybro, Aalborg eller omegn.

Hvad er epoxy, og hvad bruges det til?

Epoxy er et bindemiddel, der er meget holdbart og stærkt. Det er en slidstærk maling, som man kan bruge på gulve, vægge og til fugning.

Førhen brugte man det i lagerbygninger, fordi det er så stærkt. I dag er epoxy blevet populært både for sine egenskaber, men også for sit look. Det giver et råt look, der kan minde om en studio-lejlighed i New York.

Få et godt tilbud på det populære materiale

Epoxy er som nævnt et stærkt materiale, der også er ideelt, når man skal fuge, og det har mange fordele, hvorfor det er blevet så populært de sidste år.

Da epoxy kan bruges på gulve, vægge eller til fugning, er det svært at give en fast pris, da det afhænger af mange faktorer. Kontakt os derfor for at høre mere om priser på din specifikke opgave. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Fang os på telefon, e-mail eller via kontaktformularen.

Kontakt os i dag